Jasmin Hongell Nzaro

Urheiluhieroja, Personal Trainer

Olen koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Suomen urheiluhierojaopistolta 2019. Minua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hieronnan lisäksi työskentelen personal trainerina. Haluan auttaa sinua kiputilojen ja lihasjännitysten helpottamisessa. Kuuntelen asiakasta ja toteutan hoidon asiakkaan tarpeiden mukaan. Klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi teen myös kuumakivihierontaa sekä kinesioteippausta.

Venla Koski

fysioterapeutti

Olen suuntautunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon. Lisäkoulutusta minulla on niskan ja selän alueen fysioterapiasta sekä yläraajojen ongelmien hoidosta. Pyrin huomioimaan jokaisen asiakkaan kokonaisvaltaisesti. Hoitomuotoina käytän muun muassa terapeuttista harjoittelua, manuaalista käsittelyä, teippausta sekä hierontaa. Otan mielelläni vastaan eri-ikäisiä asiakkaita.

Helen%201_edited.jpg

Helen Reest

Urheiluhieroja, Lymfaterapeutti

Olen urheiluhieroja, joka nauttii asiakastyöstä. Jatkoin opiskeluitani 2019 lymfaterapeutiksi ja haluan sillä saralla kehittää lisää taitojani.

Maija Soini

Ortopedinen osteopaatti, Urheiluhieroja

Valmistuin 2014 urheiluhierojaksi ja muutaman vuoden kokemusta saatuani lähdin jatkamaan opiskeluita ortopediseen osteopatiaan suuntautuen. Olen erittäin motivoitunut työhöni. Tykkään tehdä asiakastyötä ja minua kiinnostavat asiakkaiden ongelmat ja niiden selvittäminen.

Teija Sotikoff

Urheiluhieroja

Olen pohjakoulutukseltani muusikko, mutta 2011 halusin kokeilla myös jotain muuta ja päädyin kouluttautumaan urheiluhierojaksi.  Nautin työstäni ja olen erikoistunut myös kuumakivi- ja mattohierontaan.

Jari Heikkonen

Urheiluhieroja

Olen kokenut urheiluhieroja ja yrityksen pitkäaikaisimpia työntekijöitä. Olen suuntautunut ihmisten normaaleihin lihas- ja nivelongelmiin. Niskan alueen ongelmat ovat erityisosaamistani.

Jussi Ikonen

Olen valmistunut urheiluhierojaksi 2011. Myöhemmin olen kehittänyt osaamistani erilaisilla koulutuksilla, mm. nivelten mobilisointi, faskiahoidot, lihasenergiatekniikat, kinesio- ja urheiluteippaus sekä kuntouttavat harjoitteet.  Tällä hetkellä opiskelen myös ortopedista osteopatiaa.  Erikoisosaamistani ovat nivelten mobilisointi ja akupunktio. 

Thomas Turner

Active Release Therapist,

Personal Trainer, Urheiluhieroja

I have over 20 years of experience as a massage therapist. Several years in USA and over 10 years here in Finland and Fysio7. I work with various body techniques like active release, fascial stretching and stone therapy. I have also graduated personal trainer from Espoo in 2016

Tuomo Hertsi

Fysioterapeutti, Urheiluhieroja

Olen ”pitkän linjan” fysioterapeutti. Opiskelin aikoinaan ensin urheiluhierojaksi Kuortaneen Urheiluopistolla ja muutaman vuoden työrupeaman jälkeen jatkoin opiskelua fysioterapeutiksi Helsingissä. Liikunta on aina ollut lähellä sydäntä, mutta työ itsessään on pääosin manuaalista terapiaa tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa. Toimin myös yrityksen toimitusjohtajana.