Venla Koski

Fysioterapeutti

Olen suuntautunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon. Lisäkoulutusta minulla on niskan ja selän alueen fysioterapiasta sekä yläraajojen ongelmien hoidosta. Pyrin huomioimaan jokaisen asiakkaan kokonaisvaltaisesti. Hoitomuotoina käytän muun muassa terapeuttista harjoittelua, manuaalista käsittelyä, teippausta sekä hierontaa. Otan mielelläni vastaan eri-ikäisiä asiakkaita.

Maria Lovkova

Klassinen hieroja

Olen kesäkuussa -21 valmistuva hieroja ja joogaohjaaja. Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisesta. Pyrin kohtaamaan asiakkaan aina yksilönä ja luomaan hänelle turvallisen tilan, jossa keho ja mieli voivat rentoutua ja erilaiset kiputilat ja vaivat helpottuvat. Hyödynnän myös hengitys- ja rentoutustekniikoita, sekä joogaosaamistani asiakastyössäni.

Helen%201_edited.jpg

Helen Reest

Urheiluhieroja, Lymfaterapeutti

Olen urheiluhieroja, joka nauttii asiakastyöstä. Jatkoin opiskeluitani 2019 lymfaterapeutiksi ja haluan sillä saralla kehittää lisää taitojani.

Teija Sotikoff

Urheiluhieroja

Olen pohjakoulutukseltani muusikko, mutta 2011 halusin kokeilla myös jotain muuta ja päädyin kouluttautumaan urheiluhierojaksi.  Nautin työstäni ja olen erikoistunut myös kuumakivi- ja mattohierontaan.

Indrek%20Loim_edited.jpg

Indrek Loim

Klassinen hieroja

Liikunta on aina ollut osana elämääni. Tänä päivänä se pitää sisällään kuntosaliharjoittelua, jonka parissa onkin vierähtänyt jo useampi vuosi enemmän ja vähemmän tavoitteellisesti. Tätäkin rakkaampana harrastuksena pidän kuitenkin lenkkeilyä ja luonnossa liikkumista. Kiinnostus alaan heräsikin juuri omien harrastusten kautta, halusin oppia lisää ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta sekä hyvinvoinnista.Olen valmistunut hierojaksi Espoon Hierojakoulusta vuonna 2020, erikoistuen nivelliikkuvuuden edistämiseen. Lisäksi suoritin Trainer4you personal trainerin / kuntosalivalmentaja koulutukseen keväällä 2019. Hierojana haluan tarjota jokaiselle juuri hänelle yksilöityä hoitoa, toimiva keho on osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kasper_edited.jpg

Kasper Kortelainen
Urheiluhieroja, Fysioterapia-opiskelija,
Personal trainer

Olen koulutettu urheiluhieroja, personal trainer ja opiskelen työn ohella myös fysioterapiaa. Kuntosaliympäristössä olen erikoistunut voimavalmennukseen. Kilpailutaustani eri lajien parissa on tuonut minulle myös lisää työkaluja ja näkemystä urheilijoiden kehonhuoltoon. Minulla on suuri sisäinen motivaatio oppia uutta harjoittamiltani aloilta ja koen niiden täydentävän hyvin toisiaan. Pyrin aina parhaan osaamiseni mukaan auttamaan asiakkaitani ja siinä onnistuminen on todella palkitsevaa.

Thomas Turner

Active Release Therapist,

Personal Trainer, Urheiluhieroja

I have over 20 years of experience as a massage therapist. Several years in USA and over 10 years here in Finland and Fysio7. I work with various body techniques like active release, fascial stretching and stone therapy. I have also graduated personal trainer from Espoo in 2016

Tuomo Hertsi

Fysioterapeutti, Urheiluhieroja

Olen ”pitkän linjan” fysioterapeutti. Opiskelin aikoinaan ensin urheiluhierojaksi Kuortaneen Urheiluopistolla ja muutaman vuoden työrupeaman jälkeen jatkoin opiskelua fysioterapeutiksi Helsingissä. Liikunta on aina ollut lähellä sydäntä, mutta työ itsessään on pääosin manuaalista terapiaa tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa. Toimin myös yrityksen toimitusjohtajana.