top of page

Sirja Baniya
Vauvahyvinvoinnin ammattilainen

Olen opiskellut vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi ja toiveeni onkin nimenomaan lisätä hyvinvointia kokonaisvaltaisesti jokaisessa kohtaamassani vauvaperheessä. Koulutukseni käsittää vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan lisäksi WHO imetysohjaajan opinnot, sekä raskaushieronnan ja synnytyksen käynnistys-hoidot. Olen pohjakoulutukseltani kuvataidepedagogi, jota kautta lapsiperheet ovat aina kuuluneet työnkuvaani. Itse olen myös hyvin kokenut neljän lapsen äiti, ja koen että vahvuuteni hoitotyössä ovatkin rauhallisuus, tunneäly ja empaattisuus.

Mirva Kuivalainen.JPG

Mirva Kuivalainen
Koulutettu hieroja, osteopaattiopiskelija

Olen Helsingin hieronta-akatemiasta 2010 valmistunut koulutettu hieroja, joogaopettaja ja klassisen osteopatian opiskelija (1.vuosi).  Ihmisen kokonaisvaltaisuus, kehon hienovireisyys, ja terveyden tukeminen/ylläpitäminen manuaalisten hoitojen avulla ovat aina kiinnostaneet minua. Aiemmalta koulutukseltani olen näyttelijä, joten myös emotio työskentely on minulle tuttua. Hoitamiseni keskiössä ovat ihmisen kohtaaminen ja läsnäolo, joka mahdollistaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen ja tarpeen mukaisen hoitokokemuksen. Olet lämpimästi tervetullut.

Nina Liste_edited.jpg

Nina Liste
Koulutettu hieroja

Olen koulutettu hieroja ja toiminut liikunta-alalla useamman vuoden ajan mm. Personal trainerina, Fustra-yksilövalmentajana sekä erilaisten ryhmäliikuntaohjausten parissa. Olen saanut koulutuksen myös purentalihasten käsittelyyn. Lisäksi kilpailen kamppailu-urheilun saralla kansallisella tasolla. Hyvinvoinnin ja terveyden kulmakivinä pidän kehon kokonaisvaltaista toimintakykyä ja tasapainoa sekä mielen keskittämistä positiiviseen energiaan.

Maria Lovkova

Klassinen hieroja

Olen koulutettu hieroja sekä joogaohjaaja. Ihmisen keho-mieli -yhteys on aina kiehtonut minua ja opiskelen parhaillaan myös Rosen-terapeutiksi. Pyrin kohtaamaan asiakkaan kokonaisvaltaisesti yksilönä ja luomaan hänelle turvallisen tilan, jossa keho, mieli ja hermosto voivat rauhoittua ja virkistyä. Olen inspiroitunut ohjaamaan asiakkaita kohti lisääntyvää kehotietoisuutta ja oman hyvinvoinnin asiantuntijuutta. Hyödynnän erilaisia tekniikoita, venytyksiä sekä joogataustaani asiakastyössä. Klassisen hieronnan lisäksi teen kuumakivi- sekä mattohierontahoitoja.

Salla Niemi_edited.jpg

Salla Niemi
Osteopaatti, Hieroja

Olen osteopaatti, koulutettu hieroja sekä shiatsuterapeutti ja joogaohjaaja. Minua on aina kiehtonut kehon ja mielen yhteistyö. Olen erityisen kiinnostunut stressiperäisten vaivojen hoidosta sekä joogan että manuaalisen terapian keinoin. Asiakkailleni haluan tarjota yksilöllisen, kiireettömän, rentouttavan ja energisoivan hoitokokemuksen – sekä keholle että mielelle.

Helen%201_edited.jpg

Helen Reest

Urheiluhieroja, Lymfaterapeutti

Olen urheiluhieroja, joka nauttii asiakastyöstä. Jatkoin opiskeluitani 2019 lymfaterapeutiksi ja haluan sillä saralla kehittää lisää taitojani.

Teija Sotikoff

Urheiluhieroja

Olen pohjakoulutukseltani muusikko, mutta 2011 halusin kokeilla myös jotain muuta ja päädyin kouluttautumaan urheiluhierojaksi.  Nautin työstäni ja olen erikoistunut myös kuumakivi- ja mattohierontaan.

Niklas Colliander (1)_edited.jpg

Niklas Colliander
Koulutettu hieroja

Olen koulutettu hieroja ja minulla on pitkä urheilutausta. Hiihdin kilpaa eliittitasolla vuoteen 2013 asti. Urani aikana makasin itse hierottavan roolissa useita satoja kertoja. Suhtaudun kehonhoitoon intohimoisesti. Otteitani voisi kuvailla napakoiksi, mutta pehmeiksi. Pystyn auttamaan erinäisissä tuki- ja liikuntaelinten kipu- ja jäykkyystiloissa. Minun tehtäväni on löytää tapa, jolla pystyt päästämään irti kehon jännitteistä.

Indrek%20Loim_edited.jpg

Indrek Loim

Klassinen hieroja

Liikunta on aina ollut osana elämääni. Tänä päivänä se pitää sisällään kuntosaliharjoittelua, jonka parissa onkin vierähtänyt jo useampi vuosi enemmän ja vähemmän tavoitteellisesti. Tätäkin rakkaampana harrastuksena pidän kuitenkin lenkkeilyä ja luonnossa liikkumista. Kiinnostus alaan heräsikin juuri omien harrastusten kautta, halusin oppia lisää ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta sekä hyvinvoinnista.Olen valmistunut hierojaksi Espoon Hierojakoulusta vuonna 2020, erikoistuen nivelliikkuvuuden edistämiseen. Lisäksi suoritin Trainer4you personal trainerin / kuntosalivalmentaja koulutukseen keväällä 2019. Hierojana haluan tarjota jokaiselle juuri hänelle yksilöityä hoitoa, toimiva keho on osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Carlos Salonen_edited.jpg

Carlos Salonen
Hierontaopiskelija

Olen innokas hierojaopiskelija ja intohimooni kuuluu ihmisen hyvinvointi ja anatomia kokonaisuudessaan. Liikunta on minulla lähellä sydäntä ja eniten on tullut nautittua lihaskuntotreenistä.  Minulla on palava halu kehittyä hierojana, kokea uusia haasteita ja suhtautua jokaiseen asiakkaaseen yksilöllisesti. Ryhdyin hierojaksi, koska kiinnostus anatomiaan heräsi liikunnan kautta ja uskon että mielen ja kehon hyvinvointi on jokaisen oikeus.

Tuomo Hertsi

Fysioterapeutti, Urheiluhieroja

Olen ”pitkän linjan” fysioterapeutti. Opiskelin aikoinaan ensin urheiluhierojaksi Kuortaneen Urheiluopistolla ja muutaman vuoden työrupeaman jälkeen jatkoin opiskelua fysioterapeutiksi Helsingissä. Liikunta on aina ollut lähellä sydäntä, mutta työ itsessään on pääosin manuaalista terapiaa tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa. Toimin myös yrityksen toimitusjohtajana.

bottom of page