Mirva Kuivalainen.JPG

Mirva Kuivalainen
Koulutettu hieroja, osteopaattiopiskelija

Olen Helsingin hieronta-akatemiasta 2010 valmistunut koulutettu hieroja, joogaopettaja ja klassisen osteopatian opiskelija (1.vuosi).  Ihmisen kokonaisvaltaisuus, kehon hienovireisyys, ja terveyden tukeminen/ylläpitäminen manuaalisten hoitojen avulla ovat aina kiinnostaneet minua. Aiemmalta koulutukseltani olen näyttelijä, joten myös emotio työskentely on minulle tuttua. Hoitamiseni keskiössä ovat ihmisen kohtaaminen ja läsnäolo, joka mahdollistaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen ja tarpeen mukaisen hoitokokemuksen. Olet lämpimästi tervetullut.

Maria Lovkova

Klassinen hieroja

Olen koulutettu hieroja sekä joogaohjaaja. Ihmisen keho-mieli -yhteys on aina kiehtonut minua ja opiskelen parhaillaan myös Rosen-terapeutiksi. Pyrin kohtaamaan asiakkaan kokonaisvaltaisesti yksilönä ja luomaan hänelle turvallisen tilan, jossa keho, mieli ja hermosto voivat rauhoittua ja virkistyä. Olen inspiroitunut ohjaamaan asiakkaita kohti lisääntyvää kehotietoisuutta ja oman hyvinvoinnin asiantuntijuutta. Hyödynnän erilaisia tekniikoita, venytyksiä sekä joogataustaani asiakastyössä. Klassisen hieronnan lisäksi teen kuumakivi- sekä mattohierontahoitoja.

Salla Niemi_edited.jpg

Salla Niemi
Osteopaatti, Hieroja

Olen osteopaatti, koulutettu hieroja sekä shiatsuterapeutti ja joogaohjaaja. Minua on aina kiehtonut kehon ja mielen yhteistyö. Olen erityisen kiinnostunut stressiperäisten vaivojen hoidosta sekä joogan että manuaalisen terapian keinoin. Asiakkailleni haluan tarjota yksilöllisen, kiireettömän, rentouttavan ja energisoivan hoitokokemuksen – sekä keholle että mielelle.

Helen%201_edited.jpg

Helen Reest

Urheiluhieroja, Lymfaterapeutti

Olen urheiluhieroja, joka nauttii asiakastyöstä. Jatkoin opiskeluitani 2019 lymfaterapeutiksi ja haluan sillä saralla kehittää lisää taitojani.

Teija Sotikoff

Urheiluhieroja

Olen pohjakoulutukseltani muusikko, mutta 2011 halusin kokeilla myös jotain muuta ja päädyin kouluttautumaan urheiluhierojaksi.  Nautin työstäni ja olen erikoistunut myös kuumakivi- ja mattohierontaan.

Nina Liste_edited.jpg

Nina Liste
Hieroja

Olen koulutettu hieroja ja toiminut liikunta-alalla useamman vuoden ajan mm. Personal trainerina, Fustra-yksilövalmentajana sekä erilaisten ryhmäliikuntaohjausten parissa. Lisäksi kilpailen kamppailu-urheilun saralla kansallisella tasolla. Hyvinvoinnin ja terveyden kulmakivinä pidän kehon kokonaisvaltaista toimintakykyä ja tasapainoa sekä mielen keskittämistä positiiviseen energiaan.

Indrek%20Loim_edited.jpg

Indrek Loim

Klassinen hieroja

Liikunta on aina ollut osana elämääni. Tänä päivänä se pitää sisällään kuntosaliharjoittelua, jonka parissa onkin vierähtänyt jo useampi vuosi enemmän ja vähemmän tavoitteellisesti. Tätäkin rakkaampana harrastuksena pidän kuitenkin lenkkeilyä ja luonnossa liikkumista. Kiinnostus alaan heräsikin juuri omien harrastusten kautta, halusin oppia lisää ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta sekä hyvinvoinnista.Olen valmistunut hierojaksi Espoon Hierojakoulusta vuonna 2020, erikoistuen nivelliikkuvuuden edistämiseen. Lisäksi suoritin Trainer4you personal trainerin / kuntosalivalmentaja koulutukseen keväällä 2019. Hierojana haluan tarjota jokaiselle juuri hänelle yksilöityä hoitoa, toimiva keho on osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kasper_edited.jpg

Kasper Kortelainen
Urheiluhieroja, Fysioterapia-opiskelija,
Personal trainer

Olen koulutettu urheiluhieroja, personal trainer ja opiskelen työn ohella myös fysioterapiaa. Kuntosaliympäristössä olen erikoistunut voimavalmennukseen. Kilpailutaustani eri lajien parissa on tuonut minulle myös lisää työkaluja ja näkemystä urheilijoiden kehonhuoltoon. Minulla on suuri sisäinen motivaatio oppia uutta harjoittamiltani aloilta ja koen niiden täydentävän hyvin toisiaan. Pyrin aina parhaan osaamiseni mukaan auttamaan asiakkaitani ja siinä onnistuminen on todella palkitsevaa.

Thomas Turner

Active Release Therapist,

Personal Trainer, Urheiluhieroja

I have over 20 years of experience as a massage therapist. Several years in USA and over 10 years here in Finland and Fysio7. I work with various body techniques like active release, fascial stretching and stone therapy. I have also graduated personal trainer from Espoo in 2016

Tuomo Hertsi

Fysioterapeutti, Urheiluhieroja

Olen ”pitkän linjan” fysioterapeutti. Opiskelin aikoinaan ensin urheiluhierojaksi Kuortaneen Urheiluopistolla ja muutaman vuoden työrupeaman jälkeen jatkoin opiskelua fysioterapeutiksi Helsingissä. Liikunta on aina ollut lähellä sydäntä, mutta työ itsessään on pääosin manuaalista terapiaa tuki- ja liikuntaelinongelmien parissa. Toimin myös yrityksen toimitusjohtajana.