top of page

Mikäli sinulla on lihas- ja nivelkipuja, särkyä esim. päänsärky tai huimausta. Tunnet jumeja kehossasi, liikeradat ovat rajoittuneet tai raajoissa on puutumisoireita. Ongelmia ergonomiassa tai liikunta vähentynyt? Tämä palvelu on juuri oikea sinulle.

 

Olemme avanneet Kunnon Linja -puhelinpalvelun auttamaan sinua tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin liittyvissä kysymyksissä. Kartoitamme tilannettasi ja pohdimme siihen sopivaa ratkaisua sekä tarvittaessa pyrimme löytämään sinulle oikean ammattilaisen (esim. fysioterapeutti, osteopaatti, hieroja, lääkäri, tmv.) tarpeitasi vastaamaan. Voimme laatia sinulle myös henkilökohtaisen harjoitusohjelman kotiin tai konttorille. Saat käyttöösi sen nopeasti ja helposti.

 

Kunnon Linja -puhelinnumero on 0600 - 301 115 ja linjat ovat auki arkisin klo 14 - 18. Meille voit soittaa myös nimettömänä, mikäli niin haluat. Ja ihan minkä tahansa hyvinvointiin liittyvän kysymyksen kanssa. Asiantuntijamme auttavat sinua.

Soiton hinta on 1,78 € / min. Erillisestä harjoitusohjelmasta, jonka lähetämme sinulle sähköpostitse,veloitamme 19,00 €.

bottom of page